15 Απρ 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..........

CC&C, την πληρώνεις κι εσύ!

 

Το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι προσέλαβε, εκτός από την Εθνική Τράπεζα, και μια εταιρία ονόματι CC&C Advisors Ltd, για την παροχή υπηρεσιών όσον αφορά στην υποστήριξη του σχεδιασμού του προγράμματος Αναδιαρθρώσεων, Αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων εν γένει, ύψους 15 ως 50 δις ως το 2015.

Η εταιρία CC&C Advisors Ltd ιδρύθηκε στις 14/12/2010 και έχει μετοχικό κεφάλαιο 1 λίρα Αγγλίας. Στη διεύθυνση που δηλώνει ως έδρα βρέθηκα χθες, και θα ήθελα να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες


Αυτή είναι μια άποψη της οδού Leather Lane, στον αριθμό 100 της οποίας έχει την έδρα της η εταιρία συμβούλων. Είναι εμφανες ότι πρόκειται για δρόμο υψηλού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.


 

Δείτε πιο κοντά τον πρώτο όροφο... εκεί είναι η έδρα της:



Δεν ξέρω αν θα σας εκπλήξει, αλλά κανένα κουδούνι δεν έγραφε την επωνυμία της. Χτύπησα το appartment 1, που είναι δηλωμένο ως έδρα, και η κυρία που μου απάντησε μου είπε ότι δεν υπάρχει εταιρία με τέτοιο όνομα. Έτσι, πήγα απέναντι και έφαγα ένα σαντουιτσάκι:

Το Υπουργείο με νεότερη ανακοίνωσή του, δεν αρνείται ότι προσέλαβε την εν λόγω ανύπαρκτη εταιρία, συνεχίζει όμως την ανακοίνωση: «Το στέλεχος το οποίο παρέχει υπηρεσίες...». Υπονοεί δηλαδή ότι ολόκληρη η εταιρία είναι ένα στέλεχος. Δεν αναφέρει όμως το όνομά του, το λόγο για τον οποίο έπρεπε να προσληφθεί υπό το μανδύα ανύπαρκτης εταιρίας, το αν προηγήθηκε διαγωνιστική διαδικασία ή ήταν απευθείας ανάθεση σε «δικό μας παιδί...»

Με μεγάλη σοβαρότητα ξεκίνησαν οι αποκρατικοποιήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: