27 Ιουν 2011

Nέμεσις



- Συμβαίνουν τώρα
 
1. O ΓΑΠ έμεινε πρωθυπουργός της χώρας, πέραν των άλλων, για να ΠΕΡΑΣΕΙ το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, να ανοίξει το δρόμο για το εύκολο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας . Η ούτως ή άλλως εξαρτημένη χώρα μας θα βυθιστεί περαιτέρω στην πολύ-εξάρτηση και τις επιβουλές γειτόνων και «κουμπάρων».Η ανεπάρκεια τους μας υποχρεώνει να αναλαμβάνουμε όλο και περισσότερα «καθήκοντα» καθημερινά. Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε την τύχη μας-το παρόν και το μέλλον μας: στα χέρια μας. Ουδείς εφησυχασμός.  
  Η επιλογή της κυβέρνησης και των επαγγελματιών πολιτικών να εκποιήσουν το Δημόσιο πλούτο της χώρας, μας εξοργίζει.
  Η κοινωνική τους αναλγησία μας προκαλεί.
H εθελοδουλία τους σε σχέση με τα Εθνικά θέματα τους καθιστά επικίνδυνους.   Χρειαζόμαστε μυαλό, ψυχή. ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ. ΕΝΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

2. Ο λαθραίος εποικισμός της χώρας συνεχίζεται. Η αλλοίωση του πληθυσμού είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Να σταματήσει η λαθρο-μετανάστευση τώρα!
ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ την μετατροπή της Ελλάδας από ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΧΩΡΑ, σε «ΧΩΡΟ» και ΧΩΜΑΤΕΡΗ;

  -Έχουμε το ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ....
 Τώρα που το πολιτικό σύστημα μοιάζει στριμωγμένο, ζορισμένο και από τους Πολίτες στις Πλατείες, αξίζει νομίζω να κάνουμε προς όλους μια διευκρίνιση. Ξεκινώ με μια απλή ερώτηση: με ποια ΚΡΙΤΗΡΙΑ επελέγησαν οι βουλευτές και τα υψηλόβαθμα επώνυμα στελέχη; Ας πάρουμε την περίπτωση του ΠΑ.«ΣΟ».Κ. Επελέγησαν τούτοι/ τούτες με κριτήρια ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, με βάση την ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους στην Κοινωνία και σε αυτό που σε άλλες εποχές καλούσαμε Λαϊκό Κίνημα; Αστεία πράγματα! Απαντώ: Επελέγησαν με βάση την «Προθυμία» τους στο υπερεθνικό και ντόπιο σύμπλεγμα διακυβέρνησης, το ΓΛΥΨΙΜΟ προς την εκάστοτε «ηγεσία», την ΠΡΟΘΥΜΙΑ τους για εξυπηρετήσεις ΕΞΩ από κάθε αρχή, «μοιραίοι και άβουλοι αντάμα» Και έγιναν οι ίδιοι/ ίδιες : Σερβιτόρες του συστήματος, έφτιαξαν κατ΄ εικόνα και ομοίωση ένα μικρό στρατό από μικρο-εξυπηρετούμενους, διορισμένους, εξαρτημένους από τον κομματισμό και ζώντας από την Λαμογιά. Γλυφτρόνια, συμπλεγματικές βρωμοποδαρούσες που (νόμιζαν πως) γίναν άνθρωποι. ,χλευάζοντας όσους ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πράξουν ομοίως, (οι νάνοι).Διευκρινίζω: Όσοι παραμείναμε στην διάρκεια του βαρύ 25ετούς χειμώνα -που εσείς ΞΕΣΑΛΩΣΑΤΕ, πλουτίσατε, γαμήσατε -  ΑΝΤΙ-ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ  χωρίς ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΟΥΜΕ, πάντα ΕΝΕΡΓΟΙ, πάντα  ΠΑΡΟΝΤΕΣ, σας επισημαίνουμε ένα πράγμα: ότι και αν προκύψει, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ δεν θα γίνουμε για καμία και κανένα. Έχουμε το ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ και θα το κρατήσουμε. Η Στάση Ζωής μας είναι διαφορετική και σε αυτό ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ τώρα όλοι. Πλησιάζει η ώρα σας- και το κακό για σας είναι ότι: στην Ελλάδα ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ . Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ότι σε τούτες τις γραμμές κρύβεται Εμπάθεια; Θα απαντήσω με τούτο: για ότι περιγράφουμε υπάρχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία. Και ναι μεν η εμπειρία ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ, (καθότι προσωπικό του καθενός θέμα),εντούτοις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Για να λάβουν τα μέτρα τους οι επόμενοι.. .

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: