25 Ιουλ 2011

Kαι Τούρκοι στην «διάσωση» της Ελλάδας..

Το εύρος του εξευτελισμού της Ελλάδας (του "υπερήφανου λαός της Ελλάδας" που είπε χθες ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου τον οποίο η κυβέρνησή του τον οδήγησε να ζει υπό κατοχικό καθεστώς για τα επόμενα 40 χρόνια απεμπολώντας όλες τις προσφορές για οικονομική βοήθεια στις αρχές του 2010) γίνεται καλύτερα αντιληπτό, από το γεγονός ότι στην χθεσινή συμφωνία στήριξης της Ελλάδας περιλαμβάνεται και ένας ... τουρκικός τραπεζικός όμιλος ο κολοσσός ΑΚ Bank.

Mάλιστα στο μετοχικό κεφάλαιο της συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων! Και στο ΔΣ της τράπεζας συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου της Τουρκίας!

Η συμμετοχή της ΑΚ Βank είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και πολύ θα θέλαμε από κάποιους στην κυβέρνηση να μας εξηγήσουν πως δεχθήκαμε την συμμετοχή της εν λόγω τράπεζας για να μας σώσει!

Εκτός και αν πρέπει να πάρουμε το γνωστό τηλεοπτικό περιοδικό που μοιοράζει κασέτες με μαθήματα της τουρκικής γλώσσας άνευ διδασκάλου για να μπορούμε να κινηθούμε στο "νέο τραπεζικό περιβάλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: