30 Ιαν 2012

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΡΟΝ

Ερωτήματα αφελή (ή, αφελών…)
1.«Μακελειό» (!!;;)
 Και σε ρόλο Μακελλάρη (εκτός από αυτόν του δελφίνου) ο πρώην ΚΝίτης Λοβέρδος; (Μας) απείλησε ευθέως από τηλεοράσεως με «μακελειό» σε περίπτωση που πειραχθεί ο ΓΑΠ! (με αφορμή τα ‘πειραγμένα’ στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ..) .Αδίστακτοι στην προάσπιση των συμφερόντων τους, ανάλγητοι-μικρόνοοι όσον αφορά την Χώρα και τον Λαό μας.. Προπαντός: Θρασίμια..
 Με την ευκαιρία, να ξεκαθαρίσουμε: δεν «τα βάζουμε» με τον Λοβέρδο προκειμένου να προστατευθούν άλλα «πρωτοπαλλήκαρα» και υπάλληλοι των νταβατζήδων που πρόσφατα ανακάλυψαν την γοητεία του «αντι-μνημονιακού λόγου», κάποιοι δε τολμούν να μιλάν και δημοσίως- μετρώντας αντιδράσεις..  είναι αλήθεια ότι ψάχνουν για καβάτζες, για οχήματα με ΝΕΟ όνομα που να διατηρήσει ΑΛΩΒΗΤΟ όλο το ΠΑΛΑΙΟ : όλο το σάπιο, το Διεφθαρμένο , που μας έφτασε ως εδώ.. (και προπάντος τα συμφέροντα τους).Προσοχή Συνέλληνες:  να μην υπάρξουν Συγχωροχάρτια..
 
  -2. «Δεν το διάβασα επειδή είχα μάθει να εμπιστεύομαι τον Πρωθυπουργό»! : Μιχάλης Χρυσοχοίδης για το Μνημόνιο! Έτερος δελφίνος αυτός, ύστερος «αντι-μνημονιακός» (τρομάρα μας…).Τι είπες τώρα, ρε μεγάλε.. (πίστεψε με, σου ομιλώ όσο ποιο ευγενικά μπορώ…). Καλά, αφού τόσο ο Χρυσοχοϊδης που ήταν υπουργός, όσο και άλλοι   βουλευτές του ΠΑ«ΣΟ»Κ δηλώνουν ότι έκαναν λάθος, δεν ήξεραν, δεν διάβασαν, δεν κατάλαβαν τι λέει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, τούτο άραγε  σημαίνει ότι  τώρα  ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ νέα ΔΑΝΕΙΑΚΗ ; (Λέμε τώρα, ρωτάμε αφελώς…).

 -3.Δημοσκοπικά “ευρήματα
 Στις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αυτές τις μέρες και αφορούν την πρόθεση ψήφου των ελλήνων πολιτών, όσοι εξ αυτών απαντούν για τα συγκεκριμμένα κόμματα που περιλαμβάνονται στις λίστες των εταιρειών που κάνουν τις δημοσκοπήσεις, το νεοπαγές κόμμα του Φώτη Κουβέλη ΔΗΜ.ΑΡ εμφανίζεται να αποσπά ποσοστά της τάξης του 12,5 έως 13% ! , δηλαδή είναι πάνω από τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ , ισοδύναμο του ΚΚΕ!.. Καλά, τι έγινε ρε παιδιά; Ανάνηψαν τόσοι πολλοί ή μήπως έχουμε ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ του Σημιτο-«εκσυγχρονιστικού» μπλογκ προς τους συγγενείς εκσυγχρονιστές τους προερχόμενους από την αριστερά; Θα μετατραπεί η ΔΗΜ.ΑΡ σε Πλυντήριο χθεσινών Πασόκων που παίρνουν το πρώτο τρένο που περνά από μπροστά τους και επιβιβάζονται , προκειμένου «καθαροί» να επιστρέψουν αύριο; Πάλι οι ίδιοι, πάλι τα ίδια και τα ίδια.. Είναι η προσωρινή ανέξοδη μετακίνηση ψηφοφόρων προς το «συγγενές» διπλανό κόμμα η Λύση ή, μήπως: ήλθε η ώρα να μιλήσουμε ΣΟΒΑΡΑ, να διαπιστώσουμε το ΚΕΝΟ που αφήνει η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του ΠΑ.«ΣΟ».Κ. και να Προτάξουμε την ανάγκη ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ της Κεντρο-αριστεράς και του Σοσιαλιστικού Χώρου με άλλο, ΝΕΟ προσωπικό;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: