15 Φεβ 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ -ΤΟ ΙΣΛΑΝΔΙΚΟ - ΝΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ...

Στους Έλληνες Βουλευτές εστάλη το εξής από την EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Παρακολουθούμε στην Γενεύη τις ομιλίες σας στην Βουλή.

Κατάπληξη προκαλεί το γεγονός ότι κανείς, ΚΑΝΕΙΣ, απο εσάς, οιουδήποτε κόμματος, δεν εζήτησε ακόμη ανεξάρτητη, εξωκοινοβουλευτική, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για να εξετάσει, ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, αυξάνοντας από το 1981 τον ασύστολο δανεισμό, για το εξευτελιστικό κατάντημα που έχετε φτάσει την Ελλάδα.

Δεν φταίει κανείς για το «ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΟΣ'ΤΑ ΟΛΑ (τα ...δανεικά);;
Δεν φταίει κανείς διότι ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ όπως διατυμπανίζει (χωρίς αιδώ) ο Αντιπρόεδρος;;

Ποιοί προκάλεσαν και ποιοί επέτρεψαν αυτόν τον ασύστολο δανεισμό, ποιοί εξήλωσαν κάθε βιομηχανία που είχε αναπτυχθεί και με ποία μέσα, ποιοί εξόδεψαν τα χρήματα των δανείων για να μοιράζουν «χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς» για να εξαγοράζουν ψήφους ΑΝΤΙ να κάνουν παραγωγικές επενδύσεις;;

ΕΑΝ κάποιος από εσάς έχει φιλότιμο, κοιτάχτε τι έκαναν οι Ισλανδοί και ή κάντε έστω και τώρα το ίδιο ή ...ντραπείτε.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ......ΤΩΝ ΙΣΛΑΝΔΩΝ

Αυτό είναι δημοκρατικό και ευνομούμενο κράτος που σέβεται τους πολίτες του.

Οι Ισλανδοί, για παραπλήσια κατάσταση της οικονομίας τους, Απαίτησαν και πήραν απαντήσεις. Για το τι έφταιξε, ποιοι ευθύνονται και τι πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβεί παρόμοια κρίση.
H εξεταστική επιτροπή που συνέστησε το Κοινοβούλιο από ανεξάρτητους ειδικούς έβγαλε πόρισμα 2.400 σελίδων, με το οποίο όχι μόνο καταλόγισε ευθύνες, αλλά και τις προσωποποίησε.

Κατονομάζονται ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε, τρεις πρώην διοικητές της κεντρικής τράπεζας, υπουργοί, ενώ ποινικές ευθύνες καταλογίζονται σε στελέχη των τριών ιδιωτικών τραπεζών.

Ήδη ο εισαγγελέας έβγαλε διεθνή εντάλματα σύλληψης. ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΎΝΤΑΙ.

Η κυβέρνηση έκανε μηνύσεις και ζητάει πίσω τα κλεμμένα.

Η εξεταστική επιτροπή είχε στη διάθεσή της 80 υπαλλήλους, δικό της προϋπολογισμό και δικαίωμα να ζητήσει -ακόμη και να κατασχέσει- στοιχεία από κρατικές υπηρεσίες και ιδιώτες. Στο πλαίσιο της διαφάνειας, αναρτήθηκε τον Απρίλιο στον ιστότοπο της Βουλής (http://sic.athingi.is) το πλήρες κείμενο που η κυβέρνηση ονομάζει «Έκθεση της αλήθειας» και οι Ισλανδοί αποκαλούν «Μαύρο πόρισμα» καθώς και εκτεταμένη περίληψη στα αγγλικά.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Πόσους από τους ζώντες πρέπει να βάλετε φυλακή και πόσους από τους τεθνεώτες της περιόδου από το 1975 πρέπει να εγγράψετε στην Ιστορία της πατρίδας σας μεταξύ αυτών που ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Από την EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA
Dr Nicolas Kaloy, Geneva

Δεν υπάρχουν σχόλια: