6 Φεβ 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΡΟΝ - Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Eπί Τροχάδην

-      1.Σπρωξιές αντί για αποζημιώσεις


 Μπροστά στον ορυμαγδό δηλώσεων και πράξεων, κυρίως από την Μέρκελ και άλλους του γερμανικού μπλογκ εξουσίας στην Ε.Ε. , που καθημερινά μας σπρώχνουν σε νέο υποβιβασμό του επίπεδου ζωής μας, παράλληλα με το κατάλληλο «πουσάρισμα», το  σπρώξιμο μας δηλαδή (δια της «Διολίσθισης») εκτός Ευροζώνης και ευρώ:
 Παραθέτω μια δήλωση του αειθαλούς Μανόλη Γλέζου για τις Γερμανικές οφειλές (αποζημιώσεις) :
 ..«Οι Γερμανοί δεν άρπαξαν από τούς Έλληνες μόνο «ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».
Στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα έχασε 13% του πληθυσμού της. Ένα μέρος αυτού του πληθυσμού χάθηκε στην μάχη, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό χάθηκε από την πείνα και τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών.

  ….Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.»
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Αναγκαία διευκρίνιση:ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ αντι-Γερμανοί ή αντι-Αμερικάνοι.
Είμαστε Έλληνες, αγωνιζόμαστε για το Δημόσιο συμφέρον, την Κοινωνική συνοχή. Την ΠΑΤΡΙΔΑ(μας).
(Συνενοηθήκαμε;).

 -2. Invisibili
 Θράσος απύθμενο: μιλάνε για «απώλεια εθνικής κυριαρχίας» αυτοί που μας έβαλαν στο Μνημόνιο! Αυτή που έκαναν την χώρα νέο-αποκία! Τελευταία «αντιστέκονται» κατά της Επιτροπείας!(οι προσκυνημένοι). Μην μασάτε: δεν     τους αφορά  αν θα έχουμε ή όχι (Γερμανό) Επίτροπο, το πρόβλημα τους είναι να μην φαίνεται.. Γι΄αυτό αναζητούν την τέλεια λύση: έναν Επίτροπο invisible.. (α ρε αντιπρόεδρε, όλο λατινογενή γράφω για να τα καταλαβαίνεις…)


   -3. Δημοσκοπικά “ευρήματα
 Στις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αυτές τις μέρες και αφορούν την πρόθεση ψήφου των ελλήνων πολιτών, όσοι εξ αυτών απαντούν για τα συγκεκριμένα κόμματα που περιλαμβάνονται στις λίστες των εταιρειών που κάνουν τις δημοσκοπήσεις, το νεοπαγές κόμμα του Φώτη Κουβέλη ΔΗΜ.ΑΡ εμφανίζεται να αποσπά ποσοστά της τάξης του 12,5 έως 13% ! , δηλαδή είναι πάνω από τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ , ισοδύναμο του ΚΚΕ!.. Καλά, τι έγινε ρε παιδιά; Ανάνηψαν τόσοι πολλοί ή μήπως έχουμε ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ του Σημιτο-«εκσυγχρονιστικού» μπλογκ προς τους συγγενείς εκσυγχρονιστές τους προερχόμενους από την αριστερά; Θα μετατραπεί η ΔΗΜ.ΑΡ σε Πλυντήριο χθεσινών Πασόκων που παίρνουν το πρώτο τρένο που περνά από μπροστά τους και επιβιβάζονται , προκειμένου «καθαροί» να επιστρέψουν αύριο; Θα το επιτρέψουν αυτό σοβαροί παλαιοί συναγωνιστές που σήμερα συμπορεύονται με την ΔΗΜ.ΑΡ;.. Είναι η προσωρινή ανέξοδη μετακίνηση ψηφοφόρων προς το «συγγενές» διπλανό κόμμα η Λύση ή, μήπως: ήλθε η ώρα να μιλήσουμε ΣΟΒΑΡΑ: να διαπιστώσουμε το ΚΕΝΟ που αφήνει η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του ΠΑ.«ΣΟ».Κ. και να Προτάξουμε την ανάγκη ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ της Κεντρο-αριστεράς και του Σοσιαλιστικού Χώρου με άλλο, ΝΕΟ προσωπικό; Με Ενότητα, αλληλεγγύη, αυταπάρνηση;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail: gpapagian@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: