3 Σεπ 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΡΟΝ


Επί Τροχάδην
Με λίγα λόγια

 1.- Για την «επετειακή αναφορά» στην 3η Σεπτέμβρη

 Kάποτε η αναφορά στην 3η Σεπτέμβρη (ημέρα Ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ το 1974), είχε ένα χαρακτήρα περηφάνιας, εννοείτο ως συμμετοχή σε κάτι διαφορετικό, καινούργιο, ελπιδοφόρο. Εν συνεχεία, «ετιμάτο» ως κάτι «επετειακό». Τα τελευταία χρόνια μας προκαλούσε και μας προκαλεί θλίψη, λόγω της κατάντιας του. Ευτυχώς, διαχωρίσαμε τα τσανάκια μας (λίαν) εγκαίρως..  Φέτος, επιπροσθέτως, πέραν της θλίψης και μια διάθεση φτυσίματος.. :Για αυτούς που από  περαστικοί, γίνανε ενοικιαστές και εντέλει ιδιοκτήτες. Για αυτά που φτιάξαμε με την ορμή και την παρόρμηση μας στην τρυφερή μας νιότη- Για όλα όσα οι επίγονοι: τα πήδηξαν και ΜΑΣ πήδηξαν.
Όχι δάκρυα για τις χαμένες μας αγάπες. ΤΙΜΩΡΙΑ στους αίτιους, στους «πρωταγωνιστές», σε όσους εντέλει έκαναν ΚΑΡΙΕΡΑ σε βάρος μας- και προφανώς, σε βάρος του ΛΑΟΥ μας. Τα αποτελέσματα άλλωστε είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού..

2. -Μπενέτος Σπύρου, δήμαρχος Λειψών Δωδεκανήσων:

 Οι γιάφκες των κομμάτων στην Ελλάδα παρήξαν κωλοπαιδαρεία, αλητεία και όχι πολιτικά σκεπτόμενους ανθρώπους". "Το μεγαλύτερο ζήτημα της κρίσης είναι το ηθικό, το οποίο το έχουν ισοπεδώσει, το έχουν κονιορτοποιήσει
 Πράγματι, αν σκεφθεί κανείς τι έχουμε συναντήσει σαράντα χρόνια τώρα, πρώτα στις «Νεολαίες» και στην συνέχεια στους «κομματικούς μηχανισμούς»..φρίττεις , «φρικάρεις», κάτι παθαίνεις τέλος πάντων..
 «Κάτι με αρρωσταίνει σε αυτή την Πολιτεία, Και παίρνω σβάρνα τα φαρμακεία..»


 3.-Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
-----------------------------------------
Με ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ επιχειρεί να απαξιώσει και στην συνέχεια να εκποιήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ο Στουρνάρας (και οι συν αυτώ)
 Παρατηρούμε, την « επιχείρηση εκποίησης» (και)του Ταχυδρομικού .Ταμιευτηρίου, που δεκαετίες τώρα αποτελεί  τράπεζα  των μικροκαταθετών, με μετόχους κατά 55% έλληνες πολίτες, να δωθεί κα αυτό «μπιρ-παρά» στους γνωστούς «έλληνες»τραπεζίτες
 Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ξαναλέμε λοιπόν: Ως εδώ! Κάτω τα βρωμόχερα σας από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο!

 Υ.Γ. ¨Αντε, καλό φθινόπωρο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail: gpapagian@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: