3 Ιουν 2013

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΡΟΝ

 -AΠΟΔΟΜΗΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΑΠ…

Δέστε νεώτερα για τους πρώην υπαρχηγούς του..

1. -Καιρός ήταν.. (Βάλτε τον μέσα ρε, να πάρει σειρά και ο περιφερόμενος ανά τον πλανήτη αρχηγός του..)

 Πρόταση για διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος κατέθεσαν στην ειδική γραμματεία του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, 54 συνολικά βουλευτές.

Για την προσθήκη του αδικήματος της απιστίας στο κατηγορητήριο αναμένεται να αποφασίσει η Ολομέλεια της Βουλής, το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη, με μυστική ψηφοφορία..

 Άντε, ώ εκπρόσωποι του «’Εθνους και του Λαού», ρίξτε λίγη από την σαβούρα
στον κάδο των αχρήστων.. ή καλύτερα, οδηγήστε τους ΕΝΟΧΟΥΣ στον χώρο που ο Νόμος προβλέπει για όλους...

  2.- «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς..»

 Κι΄ όμως, συνέβει και αυτό: επίθεση του Γιάννη Πρετεντέρη σε άρθρο του στα ΝΕΑ ενάντια στον άλλοτε αγαπητό του Γιάννη Ραγκούση! Πέρασαν φαίνεται οι εποχές που από κοινού ξυφουλκούσαν ενάντια στους  κίτρινους “εφοπλιστές της ασφάλτου”, δίνανε την μάχη  στις τηλεοπτικές οθόνες απέναντι στον  Θύμιο των ταξιτζήδων..

 Τώρα, στο άρθρο των ΝΕΩΝ, ο Γιάννης Ραγκούσης από πεφωτισμένος υπουργός με το όραμα, χαρακτηρίζεται “καραγκιόζης κηπουρός”!

Έχει ο καιρός γυρίσματα..

 3. -Υ.Γ.

 Παραιτήθηκε από το ΠΑ.«ΣΟ».Κ ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης αλλά.. «ξέχασε» να παραιτηθεί και από την έδρα του! Καλά, πως βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο; Από την καταξίωση του στους «Λαϊκούς Αγώνες»; (Λέμε τώρα..)

Δεν μπορείς να πεις, αυτά τα παιδιά διδάσκουν Ήθος..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


e-mail: gpapagian@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: