8 Ιουλ 2013

-Μα, ποιος είναι αυτός ο Ελ Μπαραντέι.. (που σπρώχνεται για να κάνει κουμάντο στην Αίγυπτο;..)

Επί Τροχάδην

 -Μα, ποιος είναι αυτός ο Ελ Μπαραντέι..
(που σπρώχνεται  για να κάνει κουμάντο στην Αίγυπτο;..)

  Ο στρατός ελέγχει πλέον την κατάσταση στην Αίγυπτο καθαιρώντας τον Μοχάμεντ Μόρσι, ενώ σύμφωνα με δήλωση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων μεταβατικός πρόεδρος της χώρας θα ορκιστηκε  ο επικεφαλής του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας και στην κυβέρνηση που θα συσταθεί θα μετέχουν όλες οι «πολιτικές δυνάμεις», μεταξύ των οποίων : ο Μπαραντέι…
 Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι: «ο δολοφόνος των παιδιών του Ιράκ, το ανδρείκελο της Παγκόσμιας Τάξης, ο οικόσιτος του ΟΗΕ και των σιωνιστών που κατασκεύασε το πόλεμο στο Ιράκ, ο επικεφαλής της Διεθνούς Οργάνωσης Ατομικής Ενέργειας, (International Atomic Energy Agency) στην εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ. Ο άνθρωπος που συνέταξε την έκθεση του ΟΗΕ για τα δήθεν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ. Ένα ανδρείκελο, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου (μέχρι το 2012) του International Crisis Group-ICG, μαζί με τον Brzezinsky και George Soros στο Open Society Institute, έναν οργανισμό που παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις των χωρών. Μια εγκληματική προσωπικότητα που απέχει παρασάγγες από τον Μόρσι. Αρκεί ν’ αναλογιστούμε ότι εξυπηρετώντας τις ΗΠΑ για να εισβάλουν στο Ιράκ, λόγω της χρήσης απεμπλουτισμένου  ουρανίου έχουμε ανεξέλεγκτο αριθμό γεννήσεων με γενετικές ανωμαλίες και πρόωρους θανάτους. Ένα στα πέντε παιδιά που γεννιούνται στο Ιράκ δεν θα φτάσει ΠΟΤΕ την ηλικία των οκτώ ετών.», μου θυμίζει και ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ η φίλη μου η Sibilla.
 Στην Αίγυπτο σήμερα: αφού οι ιμπεριαλιστές χρησιμοποίησαν τον Μόρσι και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους για να πετύχουν ότι δεν θα τολμούσε να διανοηθεί κανένας ηγέτης της Αιγύπτου.(συμμαχία με το Ισραήλ!, συμμετοχή στους «αντικαθεστωτικούς» κατά του Άσαντ στη Συρία!), αντικαθίσταται σήμερα από έναν άλλο υπάκουο..
 Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λαϊκή οργή και οι λαϊκές κινητοποιήσεις «χρησιμοποιούνται» για «αλλαγή φρουράς»..
  Επαναλαμβάνεται αέναια η ίδια και η ίδια ιστορία…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

e-mail: gpapagian@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: