5 Μαΐ 2014

"ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ"

-1. Tέσσερα χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στα καταστροφικά Μνημόνια..
και ο κύριος υπεύθυνος, ΓΑΠ ¨Η Γιωργάκης, "επανεμφανίστηκε" ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ, τριγυρίζει στην (άλλοτε) "Κεντροαριστερά" και συμπεριφέρεται ως "ηγέτης" εν αναμονεί!...  Τι άλλο θα ακούσομε , τι άλλο θα δούμε..
Πριν από τέσσαρα χρόνια, στις 23 Απριλίου 2010, ο ίδιος άνθρωπος: ΓΑΠ ή Γιωργάκης,,ενέταξε την Ελλάδα στο λεγόμενο «μηχανισμό στήριξης», επικαλούμενος μη πραγματικό («μαγειρεμένο») μέγεθος ελλείμματος.
 Αυτός  για τον οποίο γίνεται λόγος λέγεται Γιώργος Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ). Ενεργώντας τουλάχιστον δόλια, παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, χωρίς αντιρρήσεις και χωρίς διαπραγμάτευση, μέσω των αποικιοκρατικών μνημονίων, στα αρπακτικά του ΔΝΤ και της γερμανικής ελίτ που σύμφωνα με τον Ν. Τσόμσκι:«θέλουν να αποκτήσουν οτιδήποτε πολύτιμο στην Ελλάδα».
Αυτός σήμερα Ξεμίτησε και με την ΑΝΟΧΗ διαφόρων και πολλών, ξαναπαριστάνει τον "ηγέτη".. Εμείς, ΔΕΝ το (τον) ξεχνάμε…
 -2.- Κανείς ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, αν δεν είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- Με αφορμή: Τα δέκα χρόνια από την Απόρριψη του επαίσχυντου «Σχεδίου Ανάν»....:
 
 Θυμίζουμε ότι: συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την ημέρα κατά την οποία ο κυπριακός Ελληνισμός πήρε την τύχη του στα χέρια του, για δεύτερη φορά από την εποχή του Ενωτικού δημοψηφίσματος, απορρίπτοντας με ποσοστό 76% το προτεινόμενο από τον τότε Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ «Σχέδιο Ανάν». Μετά από εβδομάδες επιθετικής προπαγάνδας, κοινωνικού διχασμού, εκτόξευσης αλληλοκατηγοριών, χρηματισμού πολιτικών και ΜΜΕ, αναφορές σε «τελευταίες ευκαιρίες» και σε «μικρασιατικές καταστροφές» που θα επέρχονταν δήθεν με την απόρριψη του σχεδίου, σε Αθήνα και Λευκωσία, ο λαός μίλησε και αποστόμωσε τις Κασσάνδρες.
 
Η απόρριψη του Σχεδίου Ανάν ως αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 24ης Απριλίου 2004 εξέφρασε την δυσαρέσκεια του μεγαλύτερου μέρους των Ελλήνων της Κύπρου προς την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, ένα μοντέλο λύσης άδικο και ρατσιστικό, που αδυνατεί να δώσει ουσιαστική λύση στο Κυπριακό πρόβλημα το οποίο αποτελεί ζήτημα εισβολής, κατοχής, εποικισμού και εθνοκάθαρσης.

 - με αφορμή ΕΠΙΣΗΣ όσα άθλια συνέβησαν στην Θράκη, ήτοι την υιοθέτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ τη υποψηφιότητα της Ρομά Σαμπιχά και εν συνεχεία τη άθλια αποπομπή της (και στην θέση της τοποθέτηση ανθρώπου του Τουρκο-Προξενείου...) αλλά και παραμονή του  ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ Δ.Χριστόπουλου της ΚΕΜΟ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, διατυπώνω τον εξής ΑΠΛΟ ΣΥΛΟΓΙΣΜΟ:
 Κανείς ΔΕΝ μπορεί να  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, αν δεν είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..
 
Να είμαστε σε επαγρύπνιση
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail: gpapagian@in.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια: