7 Σεπ 2015

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1. Η συλλογικότητα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ, (εν γνώσει των ΜΕΓΕΘΩΝ ενός εκάστου), συμμετέχει στο μέτρο των δυνατοτήτων της σε όλες τις Πρωτοβουλίες που υπηρετούν κοινούς τόπους. Ο Ιδρυτικός της στρατηγικός στόχος ήταν και είναι η ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ του ΛΑΟΥ μας.

Υπερασπιζόμαστε σταθερά την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πιστοί στις αρχές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ- ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

2. Από τα ανωτέρω προκύπτει πως Υπερασπίζουμε ανένδοτα το "ΟΧΙ" του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ στις 5 Ιούλη, πως θεωρούμε αναγκαία την Συνεργασία και Συμπόρευση με τις δυνάμεις που uπερασπίζονται ανάλογες θέσεις.

Θέλουμε διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του απεχθούς και επαχθούς Χρέους, την διέξοδο από τις αδιέξοδες  Μνημονιακές πολιτικές, στηρίζουμε την Διεκδίκηση των Γερμανικών πολεμικών Οφειλών και επανορθώσεων.

3.Μας αφορά ιδιαίτερα η Συγκρότηση των δυνάμεων του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, των δυνάμεων που κατανοούν ότι χωρίς ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, καμία απολύτως Διακήρυξη δεν μπορεί να υλοποιηθεί, η Χώρα θα μείνει βυθισμένη στην Εξάρτηση και την υποτέλεια.

4. Έχοτας την λογική των συγκροτήσεων "ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ", (πρόσφατο παράδειγμα η Διακήρυξη Ενοποίησης των 3 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ Παρατάξεων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στην οποία συμμετείχαμε), των δημιουργικών Πρωτοβουλιών που ανοίγουν δρόμους και δίνουν ελπίδα στο Λαό μας, όπως Συνεταιριστικές και Συνεργατικές Ενώσεις(παράδειγμα η δημιουργία του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού "Προμηθέας Λυόμενος"όπου πρωτοστατήσαμε), θεωρούμε την ανάπτυξη των ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, την ΛΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ανώτερη και προθύστερη των όποιων κομματικών μηχανισμών και συσωματώσεων.

5. Με αυτές τις προϋποθέσεις και προτάσεις συμμετέχουμε δημιουργικά, όπου θεωρούμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε, χωρίς προαπαιτούμενα αλλά και χωρίς υποχωρήσεις.
Με αυτές τις αντιλήψεις και επιλογές Υπηρετούμε εμείς το «ΟΧΙ» του 61,3% στις 5 του Ιούλη.
 

                                                                                .07.09.15

Δεν υπάρχουν σχόλια: