19 Ιαν 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ σήμερα:

Ένα σχόλιο για την ελληνική (λεγόμενη) "Αριστερά" του 21ου αιώνα (με το συμπάθειο, φίλοι μου) :
Για την σημερινή , επίσημη αριστερά των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".. μακράν της παλιαότερης του Απελευθερωτικού αγώνα:
Είναι προφανές πως η "ριζοσπαστική αριστερα", όπως και ένα κομμάτι του Εθνομηδενιστικού αριστερισμού, ανησυχούν για κάθε τι που θα μπορούσε να επαναφέρει στην σημερινή εποχή στοιχεία του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του παρελθόντος.
Παράδειγμα, ο συναγελασμός με τους Λιάκους, Ρεπούσηδες, κλπ. ." Ο Αντώνης Λιάκος δεν πιστεύει στην συνέχεια του Ελληνισμού, είναι ο επικεφαλής των εθνομηδενιστών στην χώρα μας, άνθρωπος του Σημίτη του μοιραίου ανθρώπου της καταστροφής της χώρας, πρόεδρος του σημιτικού ΟΠΕΚ, (για τους επαΐοντες και μόνο αυτό σημαίνει πολλά) " (Αθηνά Κατσαφάδου).
Ο κ. Τσίπρας φαίνεται να υιοθετεί τις ίδιες απόψεις;
Ιδού: "."Η θάλασσα δεν έχει σύνορα".(αγράμματε!-αυτή την ομολογία αποζητούν οι Τούρκοι δεκαετίες...). Δεύτερο-χειρότερο σχέδιο Ανάν που διαλύει ότι απέμεινε από την Κυπριακή Δημοκρατία. Εποικισμός της χώρας μας με προμετωπίδα "τά ανθρώπινα δικαιώματα" και την μετονομασία όλων των παράνομων μεταναστών που εισρρέουν στην χώρα ως Προσφύγων. Πλήρης "αποεθνικοποίηση" της όποιας "Παιδείας", Ποινικοποίηση των εννοιών Πατρίδα και Έθνος, εισαγωγή του "αντι-κληρικαλισμού" από την Εσπερία, μετά δύο αιώνες...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: